Op kamp

In samenwerking met Teamadventure organiseert Kids Adventure kleuterkampen en sportkampen

 

Onze kampen zijn al meer dan 15 jaar het hart van Teamadventure. Kinderen tussen 3 en 14 jaar zijn elke schoolvakantie welkom voor een gezonde dosis sport overgoten met een avontuurlijke saus. Ons aanbod groeit elk jaar, net als ons team begeleiders. Teamadventure zorgt voor opvang voor én na het kamp, net zoals in het pre-corona-tijdperk vanaf 7u30 tot 18u00. En nog goed nieuws: de warme maaltijden zijn terug voor onze kampen in 2021! Onze nieuwe programmatie houdt rekening dat er nog steeds corona maatregelen zullen toegepast moeten worden qua bubbelvorming en andere. We hopen natuurlijk van niet, maar we zijn voorbereid op alles ;-) 

COVID-19

Afgelopen zomer hebben we alle geprogrammeerde kampen kunnen laten doorgaan. Dit in een aangepaste context en met heel wat extra maatregelen, maar we hebben de kinderen kunnen laten genieten van sport en avontuur. Dit deed ons als organisatie ook heel veel plezier. We bereiden het kampseizoen 2021 voor op dezelfde coronaproof manier!

Blok weergave Lijst weergave

Op kamp

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...