Op kamp

In samenwerking met Teamadventure organiseert Kids Adventure kleuterkampen en sportkampen

De sportkampen zijn al meer dan 10 jaar het hart van Teamadventure. Kinderen tussen 3 en 14 jaar zijn elke schoolvakantie welkom voor een gezonde dosis sport overgoten met een avontuurlijk sausje. Hun aanbod groeit elk jaar, net als hun team begeleiders. 

COVID-19

Op onze eigen locaties in het Provinciaal Domein de Brielmeersen en de binnenspeeltuin Kids Adventure, hebben we alle troeven in handen om een aangepaste, veilige werking te kunnen voorzien. Het feit dat we deze locaties in eigen beheer hebben en dat we niet op verplaatsing gaan, is zeker een pluspunt om de nodige maatregelen en aanpassingen te kunnen doorvoeren.
Uiteraard zullen er enkele wijzigingen zijn in onze manier van werken, maar dit vanuit onze prioriteit om jullie kinderen veilig te laten genieten van sport en spel.

 

Blok weergave Lijst weergave

Op kamp

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00. // Uitzonderlijke wijziging vanwege COVID-19: deze zomer geen warme maaltijd en aangepaste uren voor opvang (08u - 17u30) //

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...