Rescue Teamadventure

Je bent deze week lid van het Teamadventure Rescue Team en er staat heel wat op het programma. We hebben ons hoofdkwartier aan Kids Adventure en voeren van daaruit verschillende missies uit. Gelukkig krijgen we de hulp van onze brandweerwagen om met veel plezier onze missies tot een goed einde te brengen.

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Sportieve outfit 

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Anderen bekeken ook

Game Over

Game Over

Deze week is het tijd om de spelletjes boven te halen, maar dan wel Teamadventure size. We vergroten alle spelletjes die jullie kennen en spelen een reuze stratego, monopoly en nog veel meer. Niet aan tafel natuurlijk, maar in de sportzaal, op het grasterrein of in de Brielmeersen. 

Groene vingers

Groene vingers

Een week in teken van de natuur en de planten. Tussen de avontuurlijke activiteiten, onderhouden we de groentjes in de Teamadventure moestuin en oogsten we verse vitamientjes.

Omniminisport

Omniminisport

We trekken onze sportschoenen aan en gaan een weekje van zoveel mogelijk sporten proeven. Een superleuk sportkamp, zeker voor de bezige bijtjes onder jullie. Voor elk wat wils want het wordt naast een heel gevarieerde sportweek ook een leuke avonturenweek

Superhelden

Superhelden

Deze week leren we je hoe je een echte superheld kan worden. Dat wordt springen, duiken, vliegen, vallen en weer opstaan tijdens de superheldentraining. We hebben gelukkig een echte superheld als monitor die jullie alle kneepjes van het vak zal leren kennen. Bedenk al maar jouw superheld-naam. 

Op vrijdag krijg je jouw diploma en houden we uiteraard een verkleed superheldenfeestje.


WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00. // Uitzonderlijke wijziging vanwege COVID-19: deze zomer geen warme maaltijd en aangepaste uren voor opvang (08u - 17u30) //

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...