Teamadventure goes CreaLief

Tijd om jullie creativiteit naar boven te halen. En dat doen we deze keer niet alleen. Samen met de ervaring van CreaLief worden er deze week verschillende leuke creaties gemaakt. Een nieuw kamp waar we vol verwachting naar uitkijken.

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

Activiteiten tot 16u30

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Sportieve outfit & stevige schoenen

Voldoende reservekledij

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Anderen bekeken ook

Teamadventure natuurlijk

Teamadventure natuurlijk

Ga je ook op kamp bij Teamadventure? Natuurlijk. :-) Maar deze keer mag je natuurlijk ook anders opvatten. We gaan op bezoek bij de diertjes, we gaan op ontdekking in het bos en planten onze eigen zaadjes. Teamadventure? Natuulijk. 

Junior expeditie

Junior expeditie

Op locatie slapen is altijd een beetje vreemd (de eerste keer). We nemen jullie dus langzaam op sleeptouw met onze superleuke activiteiten die gaan van het leren van eenvoudige knopen, hindernissenparcours, kompasspelletjes tot bijvoorbeeld de lasershoot of het boogschieten. 2 dagen kamp waarvan we 1x overnachten. 2 dagen plezier met leuke activiteiten en samen overnachten, een topkamp. 

Bootcamp 2018

Bootcamp 2018

We leven ons in in het leven van de politie, brandweer en het leger. Gaan op ontdekkingstocht en krijgen kleine drills om het te schoppen tot goede kadet. We plannen leuke bezoekjes en onze brandweerwagen staat al klaar. Ready... Rechts, links, rechts, links, ...

Teamadventure WK

Teamadventure WK

De Rode Duivels gaan scoren op het WK, daar zijn we zeker van. Maar ook jullie kinderen gaan scoren deze week. We gaan doorheen de week allemaal leuke competities op gang zetten om te kijken wie uiteindelijk (hopelijk zoals de Rode Duivels) wereldkampioen wordt. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...