Go team

De Olympische Spelen zijn een jaar geleden maar we vergeten de prestaties niet van onze toppers. We proberen tijdens deze week de eerste stap te zetten richting wie weet waar. We proeven van een hele uitgebreid gamma aan sporten, van atletiek naar balsporten, maar ook van boogschieten naar ropeskipping. Bind je sportschoenen aan voor de sportiefste week van de zomer.  

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Activiteiten tot 16u30

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Sportieve outfit & stevige schoenen

Voldoende reservekledij

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Anderen bekeken ook

Yogi, yoga, yoehoew

Yogi, yoga, yoehoew

Een kamp dat vorig jaar voor de eerste keer werd gegeven en direct enorm in de smaak viel. We gaan naast onze avontuurlijke activiteiten ook een beetje op zoek naar onszelf tijdens kinderyoga. Yoga is voor kinderen die zich graag de koning te rijk voelen, die graag eens de aap uithangen of voor wie wat extra hakuna matata kan gebruiken. En we hebben al veel aapjes zien passeren op onze kampen, perfect dus voor deze week. Yogi Lena heeft de ervaring om jullie aapjes om te toveren in jaguars, olifanten of leeuwen. 

Inflatable adventure

Inflatable adventure

Zonder meer het meest opgeblazen kamp ooit. We gaan op zoek naar nieuwe en spectaculaire opblaasbare uitdagingen om jullie elke dag op uit te leven. Het is het uitgesproken moment: laat je hoge hakken of spikes maar thuis, wij blazen je zelf wel omver! 

Trampoline adventure

Trampoline adventure

We doen voor dit kamp veelal de schoenen uit en zoeken ongekende hoogtes op de reuzentrampolines, dubbele minitrampoline en minitrampoline. In de perfecte zaal van stad Deinze naast de Palaestra gaan we met onze topbegeleiders aan de slag om te zien hoe ver jouw skills reiken op de trampoline. We wisselen dit af met onze avontuurlijke activiteiten waardoor deze week er letterlijk en figuurlijk bovenuit springt. 

Let's dance

Let's dance

Bewegen staat altijd op de eerste plaats bij ons, maar deze 2 dagen gebeurt dat toch iets ritmischer en eleganter. We gaan dansend doorheen de dag met als tussenpauze uiteraard onze avontuurlijke activiteiten. 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...