Teamadventure EK 2021

Een jaartje later dan gehoopt, maar de Rode Duivels gaan schitteren op het EK! Zeker als wij met zijn allen mee supporteren! We stellen alles in het teken van het Europees Kampioenschap voetbal! We maken er een tof tornooi van, maar niet alleen van voetbal. We dagen jullie, sport-duivels uit om jullie beste beentje voor te zetten! De kleuren van onze T-shirts de voorbije 2 jaar, met de duivelsoortjes en -staart, waren niet toevallig gekozen... Wie kan ons kleur voor 2021 al raden? ;-)

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u30-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit 

Anderen bekeken ook

Teamadventure goes Savafoot 2021

Teamadventure goes Savafoot 2021

2 toppers, elk in hun domein, Teamadventure en Savafoot slaan de handen in elkaar! Een halve dag fun met ons eigen avonturenaanbod en een halve dag pure voetbaltraining! De Savafoot trainer scherpt op een speelse manier onze voetbaltechnieken aan. Uiteraard werken we ook aan onze conditie met toffe proefjes en spelletjes. En naast de "potjes" voetbal, kan er geravot worden tijdens een "potje" lasershoot of paintball, een duik in ons mega tof zwembad of een rit op onze wilde waterhaai! Wees gerust... we zullen moe zijn op het einde van de dag! 

meer info over onze "voetbalpartner" Savafoot: www.savafoot.be

STEM jouw Avontuur af! 2021

STEM jouw Avontuur af! 2021

Ben je nieuwsgierig naar hoe het komt dat die paintballetjes zo ver schieten? Los je graag technische problemen op? Droom je van je eigen pretpark of ben je een echte onderzoeker? Heb je zin om te experimenteren met een 3D-printer?

Twijfel dan niet en schrijf je in voor het STEM-kamp! Ontdek de wonderlijke wereld van wetenschap en technologie en steek de handen uit de mouwen. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics maar ook nog veel meer dan dat! Het is ook een combinatie van Samenwerken, Talenten ontdekken, Ervaringen opdoen en Maken. Het wordt een rollercoaster vol boeiende workshops. Dit in combinatie met de avontuurlijke activiteiten van Teamadventure zoals de zombiebeek, de lasershooting, de buikschuifglijbaan, etc. Een voltreffer voor alle uitvinders en doeners onder jullie.  

Dit kamp is ontworpen en wordt begeleid door drie studenten van de Arteveldehogeschool. We werken samen met VTI Deinze waar we gebruik maken van 3D-printers, lasercutters en nog veel meer!

Ontdek of STEM iets voor jou is en schrijf je in!

Splash en adventure 2021

Splash en adventure 2021

We rekenen terug op een héél warme zomer en zoeken afkoeling in toffe wateractiviteiten. De haai, onze buikschuifglijbaan, ons zwembad zijn alvast niet meer weg te denken op onze avontuurlijke kampen, maar we gaan ook creatief zijn met waterballonnen en een ware water battle voeren. We slingeren over de zombiebeek en uiteraard plonzen we in de poel. Of zoals The Radio's het zongen: "Let's go swimming in the water... let's go swimming in the pool". Yeah yeah! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...