Teamadventure on tour

We maken er elke week al een zo gevarieerd mogelijke week van maar deze week doen we dat ook buitenshuis. On tour verklapt het al, we trekken erop uit. Een dagje kajakken op de Leie met pic-nic, op zoek naar de echte geocaches een heuse tablettocht vol leuke opdrachten en zoveel meer zijn de ingrediënten van deze week.  Geen overnachting, maar wel een week om naar uit te kijken. 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Activiteiten tot 16u30

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Sportieve outfit & stevige schoenen

Voldoende reservekledij

Fiets + slot nodig

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Anderen bekeken ook

Water en Beach FUN

Water en Beach FUN

Deze week gaan we back to the roots of Teamadventure. De surfput in Deinze is waar het allemaal begon. Om ons 15 jarig bestaan te vieren organiseren we deze zomer 2 weken "water & beach FUN". We laten jullie genieten van al het leuks dat strand & water te bieden hebben in alle mogelijke vormen. Jullie zullen proeven van surf, SUP, kajak, raft, kano... Daarnaast organiseren we tal van coole spelen op en naast het water. We laten zelfs onze eigen brandweerwagen aanrukken. We bouwen achter het clubhouse onze eigen "chillzone" waar we elke middag met de voetjes in het zand genieten van een warme maaltijd. Deze week mag je echt niet missen! 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...