Baltovenaar 2018

We gaan deze week zeker niet alleen maar voetballen maar halen alles uit de (ballen)kast. Kleine ballen, grote ballen en héél grote ballen. Tennisballen, basketballen en jagerballen. Zachte ballen, plastiek ballen en ballen met gaatjes. We zien ze allemaal rondvliegen deze week zodat jullie op het einde van de week een echte baltovenaar zijn.

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Sportieve outfit 

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Interactieve Kegelfun

Dit spel omvat 10 kegels met daarop 10 lampen die sensoren bevatten. Daarbij horen 3 geprogrammeerde spelletjes en een digitaal scorebord.  De lampen geven licht in verschillende kleuren en volgorde. Doel is de juiste kleuren zo snel mogelijk te tikken en allerlei andere toffe spelvormen. Van stilzitten is hier geen sprake! 

Teambuilding

Elkaar op een andere manier beter leren kennen, kan je doen door onze teambuildingsproeven.
Samenwerken en communicatie zijn de belangrijkste punten om de proef tot een goed einde te kunnen brengen.

Digitale Zoektocht

De GPS toestellen werden vernieuwd door grote smartphones die jullie nog steeds begeleiden van punt naar punt. Foto’s zoeken blijft 1 van de opdrachten maar je moet nu ook puzzels maken, onze eigen pokemon vangen, enkele vragen oplossen, foto’s trekken, kortom een gevarieerde zoektocht vol leuke opdrachten.

Vijverfun

Ongetwijfeld plezier op in en rond de vijver op ons domein in Deinze. Haal dat zwemgerief maar boven want nat wordt je sowieso!

Balspelen

Baseball, rugby, american football, lacrosse,... en voetbal natuurlijk ook. Een volledig ruim aanbod aan balspelen hebben we voor jullie klaar staan.

Hindernissenparcours

Onze zombiebeek is een van onze meeste gekende activiteiten. De uitdaging blijft nog steeds om droog de overkant te bereiken.

Naast onze zombiebeek hebben we dit jaar een 2de parcours gebouwd. Dus vuil, nat en plezier blijven de kernwoorden van deze top activiteit!

(Niet aan GRS Gent)

Lasershoot

Net iets anders dan paintball maar minstens even leuk. Ook al vuur je geen paintballetjes af, je kan de anderen van veel verder afschieten met deze laserpistolen. Je ziet op je scherm wie je geraakt hebt, of (maar dat is dan minder) door wie je geraakt bent. Verschillende opdrachten waarbij je tactisch moet denken en vooral raak schieten. Plezier gegarandeerd zonder de verf. Ben je geraakt, dan maakt een luid signaal dat duidelijk voor iedereen.

(Niet aan GRS Gent)

Anderen bekeken ook

Spring er uit

Spring er uit

Een kamp van twee dagen, dat moet er uit springen. We blazen al onze springkastelen op en maken van de sportloods een echt springkastelenparadijs. Spelletjes, wedstrijdjes, doldwaze opdrachten op en over onze springkastelen.

Superhelden

Superhelden

Deze week leren we je hoe je een echte superheld kan worden. Dat wordt springen, duiken, vliegen, vallen en weer opstaan tijdens de superheldentraining. We hebben gelukkig een echte superheld als monitor die jullie alle kneepjes van het vak zal leren kennen. Bedenk al maar jouw superheld-naam ;-)

Omniminisport

Omniminisport

We trekken onze sportschoenen aan en gaan een weekje proeven van zoveel mogelijk sporten. Een superleuk actief kamp, zeker voor de bezige bijtjes onder jullie. Voor elk wat wils, want het wordt naast een heel gevarieerde sportweek, ook een leuke avonturenweek.

Kan je dit al?

Kan je dit al?

Papa, kan jij dit al? Een vraag die opgroeiende kinderen vaak stellen en die jullie deze week nog meer zullen horen. We wagen ons met z'n allen aan zoveel mogelijk nieuwe kunstjes, stunts en toffe oefeningen. 5 dagen plezier voor de kinderen maar minstens evenveel plezier voor de papa’s en mama’s bij het aanschouwen van al het gekunstel... En wie weet, kriebelt het ook bij jullie om jullie stuntmannen en-vrouwen te imiteren.

Teamkamp

Teamkamp

Teamkamp is de Teamadventure variant van de tienkamp. We gaan deze week verschillende sporten opzoeken en stoppen die allemaal in onze Teamkamp. De enige constante bij alle sporten is tonnen plezier.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...