Welkom in DINO land

We hebben juist een ei gevonden. Bij het ei zat een briefje van Rexie, de Tyrannosaurus Rex. “Een dinosaurus? Is dit dan een ei van een dinosaurus?”

Ja hoor, want Rexie had haar ei lang geleden goed bewaard en verstopt. Nu ze gestorven is kan ze niet meer voor haar baby zorgen en daarom besloten wij om dat te doen voor haar. We stoppen het ei in het water en wachten tot de paasvakantie om samen met jullie te ontdekken wat er uit het ei zou komen.

Bekijk alle periodes en boek

Praktisch

Opvang van 07u30 tot 18u00

Warme maaltijd en fruit tussendoor

Toonmoment op vrijdag om 16u15

Verfschortje mee + reserve tenue 

Enkele activiteiten die aan bod komen.

Al spelend leren

Veel spelletjes zijn niet alleen leuk maar brengen de kleuter ook nog iets bij. Sorteren per kleur, een beetje tellen of van klein naar groot. In een leuk jasje gegoten natuurlijk. Je zal je kleuter zien stralen. 

Beweegspelletjes

De lichamelijke ontwikkeling oefenen we met tal van leuke spelletjes. Een reuzeparachute om onder te kruipen, fijne kringspelen of kruipen als de dieren, ze gebruiken het ganse lichaam met plezier.

Creatieve kleuters

We laten de creatieve geesten volledig los en helpen jullie kleuter zich uit te leven met verschillende knutselmaterialen:  wasco, kleurpotloden, vingerverf en nog veel meer...

Knutselen

Afhankelijk van het sportkampthema worden de leukste knutselwerkjes gemaakt tijdens onze kampen. Knippen, lijmen, plakken, plooien,... maak al maar een plaatsje vrij in jullie huis om deze kunstwerken te etaleren.

Daguitstap Brielmeersen

Een van onze topactiviteiten tijdens onze kampen. We stappen met ons groepje te voet naar de Brielmeersen waar de kids zich volledig kunnen uitleven. Voor we vertrekken checken we uiteraard of iedereen zijn Teamadventure t-shirt draagt + polsbandje met onze gegevens op. Zo zijn we goed herkenbaar. Deze activiteit valt altijd in de smaak op ieder kamp.

Avontuurlijke spelletjes

Bij mooi weer trekken we steeds naar buiten, want daar is het natuurlijk ook plezant. 
Het grasveld recht tegenover Kids Adventure is de perfecte locatie om verschillende spelletjes te spelen. Niet ver wandelen, ideaal om zich buiten uit te leven.

Kleuterdansen

Dansen staat wel bij elk kleuterkamp eens op de planning. Onze mini disco liedjes staan alvast klaar op de playlist. Natuurlijk dansen we ook in het thema van die week om op vrijdag onze dance moves te kunnen tonen aan mama, papa, oma, opa, ... Dit willen jullie toch zelf niet missen?

Anderen bekeken ook

De Sprookjesboom 2018

De Sprookjesboom 2018

Er bestaan wel duizenden sprookjes. Wij nemen er een aantal uit die we aanbod laten komen tijdens deze week. Wie of wat we er mee doen houden we nog als verrassing. Doen jullie al een gokje welke sprookjes we deze week allemaal tegenkomen?

Piepklein kaboutertje

Piepklein kaboutertje

Ik heb 'm al jaren en nooit geeft 'ie last. 
Hij woont in een trommeltje onder de kast. 
En 's morgens om zeven uur hoor je geluid. 
Dan roept 'ie om eten, dan wil 'ie eruit.

Woutertje woutertje, wiebel wiebel wiebel woep. 
Piepklein kaboutertje komt als ik roep. 

Allemaal uniformpjes 2018

Allemaal uniformpjes 2018

Papa, later word ik brandweerman/politieman.
Mama: later word ik verpleegster.
Heeft uw zoon/dochter al enig idee wat ze later willen worden? Tijdens deze week leren ze alvast kennis maken met verschillende beroepen en plaatsen we een aantal daarvan in de kijker.

Waar zijn je sportschoenen?

Waar zijn je sportschoenen?

SPORTEN, ja dit is wel degelijke het juiste antwoord en ook het thema van deze week. Springen, klimmen, klauteren zijn enkele bewegingsvaardigheden die we stimuleren tijdens dit kamp. We trekken zelf een voormiddag naar de Palaestra waar we de gymnastiekhal omtoveren tot een echt kleuterparadijs en de kids zich volledige kunnen uitleven.

ZOO plezant

ZOO plezant

Deze week wordt het zoo plezant, niet alleen door de keitoffe monitoren en activiteiten, maar ook door de dieren bij wie we op bezoek gaan. We klommen al als een aap, we renden reeds als een paard en vlogen reeds als vogels doorheen de dag. Nu maken we ook tijd voor de geit, zijn we blij met de bij en wordt het plezant met de fazant.

De wereld rond

De wereld rond

Aan de hand van een grote geografische kaart trekken we samen de wijde wereld in. Af en toe houden we even halt bij een bepaald land en brengen we jullie kids op een speelse of creatieve manier iets bij. Gaan jullie mee met ons op wereldreis?

Kleuterdisco

Kleuterdisco

Heb jij het soms moeilijk als je lang moet stilzitten? Beginnen je beentjes snel te kriebelen bij het horen van muziek? Ben jij muzikaal aangelegd en hou jij ervan om te zingen en te swingen dan is dit kamp zeker iets voor jou.

Heksen en tovenaars

Heksen en tovenaars

Moppie is een heks, maar wel een hele leuke.
Op haar bezemsteel met hartjes vliegt ze hoog over het domein.
Dan kijkt zij één voor één of jullie ook van de partij zijn.
Toveren lukt niet altijd en soms gaat het dan wel eens fout.
Kom samen met Moppie toveren en amuseer je zoals nooit tevoren.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...