De droomfabriek

Deze week zijn dromen geen bedrog maar worden ze werkelijkheid! Hoe ziet de wereld eruit in onze dromen? We laten onze fantasie de vrije loop en spelen, knutselen, zingen en dansen in het thema van de droomfabriek. 

Droom nog maar eventjes over dit dromerig kampje! 

Vrienden meevragen op dit kamp?
Boek nu

Praktisch

* Opvang 7u30-9u00 en 16u00-18u00

* T-shirt

* Drinkfles

* Warme maaltijden

* Koek en fruit

Anderen bekeken ook

De boel op stelten

De boel op stelten

Thuis mag je misschien niet altijd de boel op stelten zetten maar bij ons mag het deze week wel! Een groot kamp bouwen, de wereld op zijn kop, je kan het zo gek niet bedenken! Zot zijn doet geen pijn, zegt men! Dit gaan we op dit kamp bewijzen.

 

Hoog in de lucht

Hoog in de lucht

Tijdens deze zomerweek, staren we hopelijk naar een blauwe lucht vol zonneschijn. Wat zien we in die wolk? Wat vliegt er allemaal voorbij? Wie gaat misschien met het vliegtuig op vakantie? Of wie droomt ervan om eens te vliegen, zo vrij als een vogel... Tijdens dit kamp vliegen we er samen in ;-)

Beestenboel

Beestenboel

Wat is jullie lievelingsdier? Heb je huisdieren? Welk geluid maakt een hond? Wat eten konijnen graag? We komen het allemaal te weten in deze beestige week! We spelen, zingen, dansen en knutselen rond het thema beestenboel!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN SPORTKAMP
MET TEAMADVENTURE?

Fun en beweging

Jullie kiezen voor een gezonde week vol sport, spel en avontuur doorspekt met heel veel humor en enthousiasme.

All-in concept

Dagelijks voorzien wij een warme maaltijd en fruit als tussendoor. Gedaan met stressen 's morgens en 's avonds... Er is uitgebreide opvang van 07u30 tot 18u00.

Topmonitoren

Ons team van dynamische, enthousiaste begeleiders staat reeds te popelen om met zorg jullie kinderen onder te dompelen in een leuk avontuur.

Leuke gadgets

Geen extra suikers, maar water à volonté in een hippe drinkfles, handig om nadien mee te nemen naar school. Wie spaart niet voor een kleerkast vol coole Teamadventure t-shirts?! Welk kleurtje wordt het dit jaar...