Hiep, hiep, hoera!

Onze meest gekozen verjaardagsformule met 2 drankjes en 2 pannenkoeken. Smullen maar!

Vriendjes uitnodigen op jouw feest?
Kies een datum en boek

Praktisch

Vier jouw verjaardag in Kids Adventure en het wordt een spetterend feest! 

Wij reserveren een tafel die we leuk versieren met ballonnen. Op de tafel staat een party-box waarin een cadeau zit voor de jarige en nog een klein geschenkje voor de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes. 

 

Activiteiten die aan bod komen.

Deze verjaardagen interesseren je misschien ook

Er is er 1 jarig...

Er is er 1 jarig...

... hoera, hoera!

Onze basisformule voor een spetterend feest, met 1 drankje en 1 pannenkoek voor elke genodigde. 

SuperCOOL

SuperCOOL

Wij voorzien voor de jarige en alle genodigden een ijsje en 2 drankjes.De ideale formule voor de liefhebbers van een heerlijk ijsje! 

Boem Patat!

Boem Patat!

Frietjes voor het feestvarken en alle gasten! In deze formule zitten 2 drankjes inbegrepen. Wij zorgen bovendien na het vele spelen voor heerlijke frietjes met een frikandel voor iedereen. Aan tafel!

Laserfun

Laserfun

Voor de avonturiers een sessie lasershooting in de indoor shooting hall onder de speeltuin, onder begeleiding. Daarnaast kan je spelen in de speeltuin en genieten van een drankje. We voorzien één drankje. Er zit nog geen pannenkoek, ijsje of frietjes in de formule maar die kan je kiezen bij de extras. De minimum leeftijd voor deze formule is 8 jaar.

Schattenjacht

Schattenjacht

Onder begeleiding gaan de kinderen op stap in de Brielmeersen waar ze zoveel mogelijk verschillende opdrachten moeten oplossen. De opdrachten staan op het scherm van onze telefoons. Elke keer ze een nieuwe locatie vinden/bereiken moeten ze ofwel een kleine game spelen, een foto zoeken, vraag oplossen... Naarmate het spel verder gaat krijgen ze tips waarmee ze de verborgen link kunnen raden. Na de zoektocht keren we terug naar de binnenspeeltuin en is er nog tijd om te spelen. We voorzien ook één drankje. Er zit nog geen pannenkoek, ijsje of frietjes in de formule maar die kan je kiezen bij de extras.  De minimum leeftijd voor deze formule is 8 jaar.

Lasershoot sessie Kids

Lasershoot sessie Kids

45 min speelplezier met je vrienden en vriendinnen in onze indoor lasershoothal. Superleuk en veilig. In deze prijs zitten er geen drankje of pannenkoek, enkel tonnen laserplezier. (Minimum 8 deelnemers)

Wens je een formule waarbij je ook toegang krijgt tot de speeltuin en waar een drankje (en eventueel ander lekkers) zit inbegrepen? Dan kijk je beter ook even naar de formule "laserfun". 

WAAROM JOUW VERJAARDAG VIEREN
IN KIDS ADVENTURE?

fun

Plezier verzekerd in dit grote speelparadijs.

lekker

Heerlijke pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer.

verrassend

Ga voor de indoor lasershooting sessie of een GPS-wandelzoektocht in de Brielmeersen onder begeleiding van een enthousiaste monitor.

aangenaam

Wij zijn er om jullie met de glimlach te ontvangen en te bedienen!