Verjaardagen

Wist je het al? Bij Kids Adventure beleef je een ongelooflijk leuke en lekkere verjaardag! Samen met je vrienden en familie geniet je van uren speelplezier in de indoor speeltuin. Mag het al ietsje spannender zijn, dan kan er ook een sessie lasershooting worden gekozen of een GPS-zoektocht in de Brielmeersen. De kinderen worden bij het laseren en de GPS tocht begeleid door een enthousiaste en kwalitatieve monitor van onze partner Teamadventure. 

 

Naast onze super toffe feestjes in Kids Adventure kan je ook kiezen voor een avontuurlijker en sportiever feestje bij onze partner Teamadventure. Zij bieden op hun buitenlocatie in Deinze verschillende outdoor avonturenfeestjes aan voor de kids. Dit vanaf 1 april tot en met eind oktober. Deze feestjes vinden dus niet plaats in de speeltuin maar op het domein van Teamadventure, naast het provinciaal domein De Brielmeersen. Voor meer info hierover kan je een kijkje nemen op de website van Teamadventure.

Boek hieronder jouw droomfeestje! Wij zijn er in ieder geval klaar voor ;-)

Boek een indoor verjaardagsfeest

Klik op een van de groene vrije datums in de kalender, of kies een specifieke verjaardagsformule onder de kalender.

Op 18 SEPTEMBER 2016 zijn de volgende verjaardagsformules vrij.
* Er is er 1 jarig... *

* Er is er 1 jarig... *

... hoera, hoera!

Onze basisformule voor een spetterend feest, met 1 drankje en 1 pannenkoek voor elke genodigde. 

* SuperCOOL *

* SuperCOOL *

Wij voorzien voor de jarige en alle genodigden een ijsje en 2 drankjes.De ideale formule voor de liefhebbers van een heerlijk ijsje! 

* Hiep, hiep, hoera! *

* Hiep, hiep, hoera! *

Onze meest gekozen verjaardagsformule met 2 drankjes en 2 pannenkoeken. Smullen maar!

* Boem Patat! *

* Boem Patat! *

Frietjes voor het feestvarken en alle gasten! In deze formule zitten 2 drankjes inbegrepen. Wij zorgen bovendien na het vele spelen voor heerlijke frietjes met een frikandel voor iedereen. Aan tafel!

Lasershoot sessie Kids

Lasershoot sessie Kids

45 min speelplezier met je vrienden en vriendinnen in onze indoor lasershoothal. Superleuk en veilig. In deze prijs zitten er geen drankje of pannenkoek, enkel tonnen laserplezier. (Minimum 8 deelnemers)

Wens je een formule waarbij je ook toegang krijgt tot de speeltuin en waar een drankje (en eventueel ander lekkers) zit inbegrepen? Dan kijk je beter ook even naar de formule "laserfun". 

Feestjes worden geboekt met een minimum aantal van 8 kindjes. Ben je met minder dan 8 kindjes aanwezig, dan kan het feestje doorgaan zoals voorzien maar dan zullen er toch 8 kindjes worden aangerekend. Je krijgt uiteraard ook het eten, drinken en de cadeautjes voor 8. Wat je ook kan doen, is zonder te reserveren en zonder een feestformule te kiezen, gewoon naar de speeltuin komen, de inkom per kind betalen en een tafeltje uitkiezen. Je kan eten en drinken gewoon bestellen van de kaart. 

Uiteraard mag dit! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Geef dit op voorhand door bij de reservatie, dan voorzien wij een voldoende grote tafel met stoelen voor alle gasten. 

Inkom voor volwassenen is altijd gratis. 

Het is niet nodig om een voorschot te betalen voor onze feestjes. Het volledige bedrag wordt betaald de dag zelf van het feest. Cash of met bancontact. 

Een verjaardagstaart mag gerust. Je kan deze eventueel bij ons in de koelcel plaatsen om ze later in de namiddag op te eten. Wij voorzien dan borden en bestek voor iedereen en rekenen hiervoor een “bestekrecht” aan van € 2,5 per persoon (per volwassene en per kind, exclusief de inkom voor de kinderen).  

Op jullie feesttafel staat een partybox. Daarin bevindt zich onder andere een klein geschenkje voor ieder kind, met daarin ook een bon voor de jarige. Op het einde van het feest mag de jarige aan de toog bij het afgeven van die bon nog een extra cadeau kiezen. De tafel is ook versierd met ballonnen. De ballon in het midden mag je meenemen als aandenken. De 4 Kids Adventure ballonnen houden we graag als decoratie voor de volgende jarige. 

Om de drukte van het afzetten en ophalen van de kinderen een beetje te verdelen, hebben wij gekozen om verscheidene timeslots te introduceren. Dat wil zeggen dat niet alle feestjes op hetzelfde tijdstip zullen starten en eindigen. Zo is er minder drukte op de parking en aan de inkom en kunnen jullie feestvierders onmiddellijk aan de dolle pret beginnen. De namiddagfeestjes kunnen starten om 13u30, 14u of 14u30 en duren dan respectievelijk tot 16u30, 17u en 17u30. Wanneer 1 timeslot volzet is kan je dus kiezen om een half uurtje vroeger of later te komen en vermijd je de grootste drukte van de andere feestjes. Veel speelplezier!

 

Het is altijd leuk als jullie tafel correct gedekt is, dus vragen wij om ons op voorhand nog wijzigingen in aantal kinderen die zullen aanwezig zijn door te geven. Gelieve dit ten laatste 2 dagen op voorhand via het online reservatiesysteem te doen. 

Jullie kennen best jullie eigen pappenheimers en hun eetlust. Hoe ouder, hoe meer ze kunnen eten en zeker bij het spelen en ravotten, verdoen ze veel energie. Voor de allerkleinsten blijkt 1 pannenkoek voldoende, vanaf 5 jaar eten ze al snel 2 tot 3 pannenkoeken. 

Uiteraard kunnen er nog steeds kinderpannenkoeken worden bijbesteld. Dit kan op voorhand bij de reservatie via de site. Dan kan je als extra aanduiden dat er voor ieder kind 1 pannenkoek meer wordt voorzien. Of dit kan nog aan de toog per 2 stuks worden gevraagd de dag zelf.

Indien je reserveert voor een formule met ijsjes, is het niet mogelijk om te veranderen naar pannenkoeken op de dag zelf of omgekeerd. Ook niet voor enkele kindjes. Dit is immers zeer moeilijk werkbaar. Enkel voor medische redenen is wisselen mogelijk.

Plaats van afspraak is steeds de indoor speeltuin Kids Adventure, waar er ook een feesttafel is gereserveerd voor jullie. Op het op voorhand afgesproken uur, komt de monitor van onze partner Teamadventure aan de tafel de kinderen halen. Er wordt kort wat uitleg gegeven en vertrekken dan naar de indoor shooting hall op het gelijkvloers, onder de binnenspeeltuin. De ingang van die hall is de poort rechts van de glazen schuifdeur, dus via de parking te bereiken. 

Na de lasershootsessie gaan we terug naar boven en is het tijd voor het drankje. Nadien kan er nog gespeeld worden in de speeltuin zelf. De minimum leeftijd om te laseren is 8 jaar. 

Plaats van afspraak is steeds de indoor speeltuin Kids Adventure, waar er ook een feesttafel is gereserveerd voor jullie. Op het afgesproken uur, komt de monitor van onze partner Teamadventure aan de tafel de kinderen halen. Onder begeleiding gaan de kinderen op stap in de Brielmeersen waar ze zoveel mogelijk verschillende opdrachten moeten oplossen. De opdrachten staan op het scherm van onze telefoons. Elke keer ze een nieuwe locatie vinden/bereiken moeten ze ofwel een kleine game spelen, een foto zoeken, vraag oplossen... Naarmate het spel verder gaat krijgen ze tips waarmee ze de verborgen link kunnen raden. Na de zoektocht keren we terug naar de binnenspeeltuin en is er nog tijd om te spelen. We voorzien ook één drankje. Er zit nog geen pannenkoek, ijsje of frietjes in de formule maar die kan je kiezen bij de extras.  De minimum leeftijd voor deze formule is 8 jaar. Omwille van veiligheid vragen we dat er zeker een ouder meegaat naar de brielmeersen.

 

WAAROM JOUW VERJAARDAG VIEREN
IN KIDS ADVENTURE?

fun

Plezier verzekerd in dit grote speelparadijs.

lekker

Heerlijke pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer.

verrassend

Ga voor de indoor lasershooting sessie of een GPS-wandelzoektocht in de Brielmeersen onder begeleiding van een enthousiaste monitor.

aangenaam

Wij zijn er om jullie met de glimlach te ontvangen en te bedienen!