Verjaardagen

Wist je het al? Bij Kids Adventure beleef je een ongelooflijk leuke en lekkere verjaardag! Samen met je vrienden en familie geniet je van uren speelplezier in de indoor speeltuin. Mag het al ietsje spannender zijn, dan kan er ook een sessie lasershooting worden gekozen. De kinderen worden bij het lasershooten begeleid door een enthousiaste en kwalitatieve monitor van onze partner Teamadventure. 

Naast onze super toffe feestjes in Kids Adventure kan je ook kiezen voor een avontuurlijker en sportiever feestje bij onze partner Teamadventure. Zij bieden op hun buitenlocatie in Deinze verschillende outdoor avonturenfeestjes aan voor de kids. Dit vanaf 1 april tot en met eind oktober. Deze feestjes vinden dus niet plaats in de speeltuin maar op het domein van Teamadventure, naast het provinciaal domein De Brielmeersen. Voor meer info hierover kan je een kijkje nemen op de website van Teamadventure.

Boek hieronder jouw droomfeestje! Wij zijn er in ieder geval klaar voor ;-)

WAAROM JOUW VERJAARDAG VIEREN
IN KIDS ADVENTURE?

fun

Plezier verzekerd in dit grote speelparadijs.

lekker

Heerlijke pannenkoeken, ijsjes en zoveel meer.

verrassend

Ga voor de indoor lasershooting sessie of een GPS-wandelzoektocht in de Brielmeersen onder begeleiding van een enthousiaste monitor.

aangenaam

Wij zijn er om jullie met de glimlach te ontvangen en te bedienen!