Groepen

In Kids Adventure hebben wij de ruimte om grote groepen te ontvangen. Dit voor allerlei gelegenheden... schooluitstap, leuke activiteit met jouw vereniging, een Sinterklaasfeest voor jouw medewerkers, etc. 

Door heel nauw samen te werken met Teamadventure organiseren wij ook sportdagen op en rond de binnenspeeltuin. Een ander groot voordeel is de aanwezigheid van de evenementenruimte Souplex, in hetzelfde gebouw als Kids Adventure. 

We hebben dus alle mogelijkheden bij de hand om op jouw vraag het gepaste antwoord te bieden!

Groepstarieven

Het is zo dat de prijzen voor de opties enkel geldig zijn als zij voor de voltallige groep genomen worden. Enkel voor scholen die buiten de openingsuren komen is het meebrengen van een eigen lunchpakket na afspraak toegestaan. Het nuttigen van eigen drank is nooit toegelaten.

Wens je een op maat gesneden formule of heb je zelf een suggestie, aarzel niet ons te contacteren!

Binnen de openingsuren

groepen vanaf 20 kinderen (2,5 - 12 jaar)

€ 7

groepen vanaf 20 kinderen (1 - 2,5 jaar)      

€ 5

 
 

Buiten de openingsuren*

* wij kunnen op aanvraag openen voor groepen vanaf 40 pers
* in onderstaande prijzen zit telkens één drankje inbegrepen

Halve dag formule

40 tot 80 kinderen

€ 7

vanaf 80 kinderen

€ 6,50

Volledige dag formule

40 tot 80 kinderen

€ 8,50

vanaf 80 kinderen

€ 8

KORTINGEN op eten & drinken

groepen die bestellen op één rekening en telkens voor de ganse 
groep kunnen genieten van volgende kortingen:

vanaf 20 kinderen: -10%

vanaf 50 kinderen: -15% 

vanaf 100 kinderen: -20%

KidsAdventure 19-10-128.jpg

Praktisch

Ben je voor jouw bedrijf, vereniging, school, familie of groep vrienden naar een leuk feest of verrassende uitstap, neem vrijblijvend contact op en wij werken met plezier een formule uit op jouw maat!  

Sportdag

In samenwerking met onze partner Teamadventure bieden wij ook sportdagen aan in de binnenspeeltuin. Dit kan voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 14 jaar of met andere woorden vanaf het 1ste leerjaar tot en met het 2de middelbaar. Zeker voor de ouderen zullen activiteiten in de binnenspeeltuin zelf gecombineerd worden met activiteiten buiten (op de parking en in de Brielmeersen). Activiteiten die we bijvoorbeeld in een sportdag programma kunnen verwerken zijn begeleidde spelletjes op het springkasteel, een zoektocht in de speeltuin, ropeskipping, dans, lasershooting, teambuilding games, boogschieten, blaaspijpschieten, gps-zoektocht in de Brielmeersen, etc.  

Jouw collega warm maken voor een sportdag
KidsAdventure 19-10-57.jpg

Praktisch

- Kwalitatieve begeleiding

- Originele activiteiten

- Zowel indoor als outdoor

Schooluitstap

Jullie willen met de klas een budgetvriendelijke, toffe schooluitstap? Kids Adventure ontvangt jullie met plezier. Er zijn vele mogelijkheden van puur spelen in de speeltuin, tot activiteiten onder begeleiding. Onze groepstarieven vind je onder de tab groepstarieven. Voor een specialere uitstap, aarzel niet ons te contacteren via het contactformulier. 

Jouw collega warm maken voor een uitstap naar Kids Adventure?
Springkasteel bewerkt.jpg

Praktisch

Ben je voor jouw bedrijf, vereniging, school, familie of groep vrienden op zoek naar een leuk feest of verrassende uitstap, neem vrijblijvend contact op en wij werken met plezier een formule uit op jouw maat!

Avonturenuitstap

Als het al iets avontuurlijkers mag, dan verwijzen we jullie door naar onze partner Teamadventure. Zij organiseren op hun outdoor terrein ook allerlei activiteiten voor groepen en verenigingen. Er is paintball, outdoor lasershooten, teambuilding games, hindernissenparcours, wateractiviteiten, etc. 

Surf naar hun website en laat je verrassen: www.teamadventure.be

20150808_145746 (Small).jpg

Praktisch

Ben je voor jouw bedrijf, vereniging, school, familie of groep vrienden op zoek naar een leuk feest of verrassende uitstap, neem vrijblijvend contact op en wij werken met plezier een formule uit op jouw maat!